Oulun kaupunki Oulun kaupunkiOulun kaupunki
*
Oulun kaupunki
*
*

Aikataulu
Säännöt
Kysymystyypit
Testaa tietosi
Lisää testikysymyksiä
Ilmoittautuminen
Yhteystiedot


      Oulu 400 vuotta

      


>> Lopputulokset ja yhteenveto (Tiedote 6.9.2005)
>> Kilpailun kulku aikataulu-sivulla

Oulun kaupunki ja Oulu Radio järjestävät Oulun kaupungin 400-vuotisjuhlien aikana Oulu -aiheisen tietokilpailun. Kysymykset liittyvät Oulun kaupunkiin ja Oulun seutuun.

Kilpailu jakaantuu alkueriin, puolivälieriin, välieriin ja finaaliin (Ks. tarkemmin aikataulu). Kilpailu käynnistyi alkuerillä maaliskuussa 2005, finaali on varsinaisella juhlaviikolla 2.9.2005. Tutustu myös tietokilpailun sääntöihin. Kaikki erät radioidaan suorana Oulu Radiossa, finaali yleisön edessä Ouluhallissa.

Finaalin voittaja saa palkinnokseen euroja puhtaana käteen saman verran kuin Oulun kaupungilla on ikävuosia - siis 400. Muitakin palkintoja jaetaan.

Jos haluat testata tietojasi, käy vastaamassa sparrauskysymyksiin.

Kysymykset olivat alkuerissä helpohkoja, mutta vaikeuituivat sitä mukaa kun kilpailijoiden taso nousi ja jyvät on saatu erilleen akanoista. Alussa saattoi vielä pärjätä tuurillakin, mutta finaalissa ei pelkällä onnella selviä vaan tarvitaan rautaista Oulu-tietämystä. Toki hyvät hoksottimetkin ovat avuksi, kuten myös hyvät yleistiedot muusta maasta ja maailmasta.

Mukaan otettiin osittain oman ilmoituksen perusteella, osittain kutsuttuna 32 kilpailijaa. Alkuerissä mukana olivat mm. kaikkien Oulun kaupunginvaltuustossa edustettuina olevien poliittisten ryhmien puheenjohtajat sekä muutamia tunnettuja oululaisia. Kuinka näille julkimoille kuten myös itse ilmoittautuneille kävi, voit tarkistaa ed. linkistä aikataulu. 

 

 
[ Etusivu ] Aikataulu ] Säännöt ] Kysymystyypit ] Testaa tietosi ] Lisää testikysymyksiä ] Ilmoittautuminen ] Yhteystiedot ]

19.08.2015 © Oulun kaupunki - Palvelun tai yksikön nimi palaute@ouka.fi